Cybermarteling, de « onzichtbare samenzwering »

Geheel onverwacht veranderde het gezicht van de wereld sinds maart 2020 sterk, de meest voorzichtige en bewuste mensen konden in recordtijd het uiteenvallen van de democratie aanschouwen.

Zo zagen we de implementatie van een covid-vaccinpaspoort dat op het punt staat te veranderen in een strenger paspoort in Frankrijk, wat het leven van aarzelende of onwillige mensen moeilijker zal maken en onlangs verklaarde president Macron dat hij niet-gevaccineerde mensen wilde « pesten ». De regering-Biden probeert vaccinmandaten door te drukken, maar stuit op hevig verzet van regelrechte regeringsfunctionarissen en de mensen.

Zoveel schendingen van de grondwet bleven onopgemerkt, maar aan een bepaalde rand van de bevolking van westerse «democratieën», in de SCO-staten (Shangai Cooperation Organisation) en waarschijnlijk wereldwijd, dateren deze schendingen van de grondwet en de rechtsstaat vele decennia . Inderdaad, we zullen hier een illegaal burgerrepressieprogramma onthullen dat te lang geheim werd gehouden, we zullen het  »  cybermarteling   » noemen

Tot voor kort was het alleen bekend onder de naam  »  gangstalking   » in de Engelstalige wereld, het wordt momenteel bekend in Europese landen, op 12 februari 2020 vond een doorbraak plaats dankzij professor Nils Melzer , een speciale verslaggever voor de VN ( Verenigde Naties) over marteling, definieerde hij cybermarteling als volgt:

« We hebben het gebruik van cybertechnologieën voor het martelen over het hoofd gezien, we zullen het cybermarteling noemen, het wordt gebruikt om de vrijheid van meningsuiting op internet te onderdrukken. Het kan worden gebruikt door staten, bedrijven of georganiseerde misdaadbendes. Onder de middelen om dit te bereiken kunnen we intimidatie, intimidatie of laster noemen. Er is gemeld dat veel inlichtingendiensten het kunnen gebruiken om individuen in hun thuisland of in het buitenland te bekijken en hun toevlucht kunnen nemen tot implantaten , robotica, kunstmatige intelligentie, nanotechnologie, neurotechnologie, farmacie en biomedische wetenschappen  »

Dus het topje van de ijsberg was verborgen, hoe dan ook, het ondergedompelde deel is veel verschrikkelijker, dit was de introductie tot het lijden van Gerichte personen of »  Targeted Individuals of TI   » zoals het is geschreven in het juridische jargon van de VS

Meer dan alleen cyberpesten op internet en sociale netwerken, we worden geconfronteerd met een breed scala aan technologieën die verborgen zijn voor de mainstream.

Laten we beginnen met de gerichte energiewapens of DEW , het is de basis van cybermarteling omdat het elektromagnetische golven en schadelijke frequenties gebruikt. Hun bestaan ​​is goed gedocumenteerd, kijk hier .

Onlangs sprak hoogleraar lucht- en ruimtevaarttechniek Lain Boyd over hen voor hun gebruik om « menigten te beheersen », zie de ADS-technologie (Active Denial System) . Hij vertelde ons dat het kan veroorzaken wat we het «  Havana Syndroom  » noemen, door te verwijzen naar symptomen zoals hoofdpijn, oorsuizen of ongemak zoals ze werden beschreven door Amerikaanse en Canadese diplomaten in La Havane, Cuba.

Hieronder vindt u een uitgebreidere lijst met symptomen

Mensen die lijden aan cyberfoltering klagen vaak over:

1. Schokken in de verschillende ledematen van het lichaam
2. Intens diffuus of plaatselijk branderig gevoel
3. Gevoelens van gevoelloosheid en druk in het hoofd
4. Pijnlijke en suizende oren of oorsuizen
5. Vreemde geluiden of stemmen horen die niemand anders kan horen
6. Vreemde dromen of nachtmerries
7. Slaaptekort
8. Misselijkheid
9. Migraine
10. Uitputting
11. Hartdisfunctie 12. Slaapapneu en verstikking 13. Intense en diffuse pijn

Voor bescherming kunt u deze pagina raadplegen , er zijn veel oplossingen beschikbaar.

Onder andere technologieën kunnen we de Remote Neural Monitoring (RNM) noemen, waarvan het patentnummer 3.951.134 is . Stalkers kunnen toegang krijgen tot hersengolven om hiermee visuele en auditieve informatie te ontcijferen, met andere woorden ze kunnen « je gedachten lezen » (!). Het valt binnen het kader van «  mind control  », hoe ongelooflijk het ook klinkt. Het werd bevestigd door Dr. Nick Begich, een voorloper op dit gebied in zijn boek « controlling the human mind ». Het is de logische voortzetting van het vrijgegeven MK Ultra -programma, ondanks excuses van de toenmalige Amerikaanse regeringsfunctionarissen loopt het nog steeds onder de naam Project Monarch.

Een van de meest vreselijke technologie is de stem tot schedel ( V2K ), het gebruikt het frey-effect om auditieve hallucinaties op te wekken, het patentnummer is 4.877.027 .

Maar het is niets vergeleken met het gebruik van microgolven om eerstegraads brandwonden te veroorzaken , het moet tot de doodstraf worden veroordeeld.

Wat surrealistisch klinkt, is het gebruik van zendmasten, smartphones, wifi-routers, satellieten en zelfs drones om te lokaliseren, te kijken en lastig te vallen met EMF (elektromagnetische golven). Vandaar de hype rond het 5G-netwerk in combinatie met grafeen in in vaccins.

laten we het meest afschuwelijke deel van de zaak behandelen: de gangstalking, het kan worden gedefinieerd als een demoralisatiecampagne van het slachtoffer met het gebruik van daders om je goederen te degraderen, het kan zo ver gaan als diefstal, straatroof, verkeersongeval, ze kunnen toevlucht nemen tot intimidatie en bedreigingen. Een van hun technieken is straattheater waarbij ze dingen over je persoonlijke leven schreeuwen door toegang te krijgen tot je persoonlijke gegevens, dit kan leiden tot paranoia voor het slachtoffer. De politie kan een deel van het probleem zijn, zoals gedocumenteerd door speciale FBI-agenten Ted Gunderson en Geral Sosbee , de Belgische universiteitsprofessor Nicolas Desurmont maakte het ook bekend. Het valt binnen de continuïteit van de «  cointelpro » programma dat vervolgens door de Amerikaanse inlichtingendiensten werd gebruikt om afwijkende sociale bewegingen te onderdrukken, namelijk de Black Panther-beweging, evenals de Martin Luther King- en Malcolm X-beweging. Voor velen komt het voort uit het Gladio -programma van de NAVO , dat ook een programma was dat gericht was op het onderdrukken van communistische afwijkende meningen, maar de technieken zijn hetzelfde als bij de Sovjet-Unie . Het veranderde in een ultrarepressief systeem tegen elke burger die zich uitspreekt tegen het establishment. De overheid is zelfs in staat om een ​​individu sociaal uit te sluiten door hem uit te sluiten van de arbeidsmarkt, in extreme gevallen kan het slachtoffer dakloos worden.

Meer dan staatsrepressie van slachtoffers, kunnen doelwitten het slachtoffer worden van experimenten voor de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie op veel gebieden, te beginnen met robotica. Dit klinkt misschien als sciencefiction, maar samen met het MK Ultra-programma hebben NAVO-regeringen een record van illegale experimenten op hun burgers , zoals het Tuskegee-experiment en de experimenten in Guatemala .

Tegenover deze schande werd Chili de voorloper op het gebied van «  Neuro-rechten  » om mentale intimiteit, persoonlijke identiteit en vrije wil te beschermen.

Het meest ernstige deel is de mogelijke psychiatrisering van slachtoffers die braken onder invloed van psychotronische wapens en bedreigingen, ze kunnen paranoia krijgen en gedwongen worden geïnstitutionaliseerd met een valse  »  shizofrenie  « -diagnose die het slachtoffer zijn hele leven kan schaden. Inlichtingendiensten, politie en ziekenhuizen zijn perfect op elkaar afgestemd als het gaat om het vervolgen van een doelwit dat ontsnapt uit de matrix.

Laten we dit artikel om deze horror te onthullen eindigen met een documentaire van het allergrootste belang: Bigger than Snowden

Positief is dat het benodigde personeel voor de handhaving van deze regelingen misschien niet voldoende is om de hele bevolking onder controle te houden, vooral niet in deze tijd van collectief ontwaken, iedereen hoeft zich geen zorgen te maken, laten we toch voorzichtig blijven.

Verspreid het woord om potentiële slachtoffers te beschermen.

Özler ATALAY YÜKSELOĞLU – Onafhankelijke journalist

Un avis sur « Cybermarteling, de « onzichtbare samenzwering » »

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :