Problemen en gevaren van 5G

De uitrol van 5G in Europa vordert op volle snelheid en dit baart organisaties voor milieubescherming en gezondheidsspecialisten grote zorgen.

Laten we eerst de redenen en doeleinden van deze razernij rond dit nieuwe type netwerk uitleggen.

Op hetzelfde moment dat de covid-19-crisis begon, werden de fundamenten van nieuwe wereldwijde paradigma’s gelegd, en inderdaad begon de vierde industriële revolutie vorm te krijgen.

In een artikel dat in 2017 werd gepubliceerd, kondigde Klaus Schwab aan dat deze industriële revolutie deze keer de grenzen tussen de digitale, fysieke en digitale sferen zou « uitwissen ».

Dit is precies waar het nieuwe netwerk van 5G in het spel komt, het vereist een nieuw en beter netwerk om het gebruik van kunstmatige intelligentie, robotica, nanotechnologie, biotechnologie, geautomatiseerde auto’s en het internet der dingen (interconnected objects-domotics) te implementeren.

De wereld verandert in razend tempo ondanks de inspanningen van gezondheids- of milieuverenigingen, het wordt duidelijk steeds moeilijker om het te stoppen.

Daarnaast is er een nieuwe technologie voor informatieoverdracht en -opslag, « blockchain » genaamd, die hiervan zal profiteren en achter beloften van veiligheid, transparantie en productiviteit schuilt gebreken in vertrouwelijkheid en buitensporige centralisatie van gegevens.

Deze technologie wordt in China veel gebruikt voor ‘ social credit ‘ en gezichtsherkenning . Toekomstige slimme steden of ‘intelligente steden’ moeten er ook van profiteren en er worden digitale veiligheidsrisico’s voorzien. De blockchain zal ook essentieel zijn voor het opzetten van cryptocurrencies .

Onze grootste zorg betreft de gezondheid, inderdaad, de ingevoerde versies zijn al schadelijk en deze nieuwe versie zal nog schadelijker zijn. 3G en 4G gebruikten frequenties in de orde van de oscillatie van watermoleculen, 5G zal oscillatiefrequenties van zuurstofmoleculen bereiken. Op 60 GHz begint hemoglobine moeilijk te binden, zegt de Californische onderzoeker en klokkenluider Joe Imbriano .

Het probleem van elektrosensitiviteit begint zich bekend te maken en de verwachting is dat de klachten in de toekomst zullen exploderen, hier zijn de uitputtende symptomen:

migraine
Depressie
Vermoeidheid
Chronische vermoeidheid
Dysesthesie (onaangename gewaarwordingen)
Verlies van concentratie
Geheugenverlies
Duizeligheid, duizeligheid
Vagaal ongemak
gevoeligheid
Gewichtsverlies
Spanning
Misselijkheid
Brandwonden op de huid
Tinnitus
Maar dit is niets vergeleken met de echte gevaren voor de gezondheid op korte, middellange en lange termijn (vastgesteld door de internationale samenleving van bio-elektromagnetische ):

Alzheimer
Onvruchtbaarheid
Autisme / ADHD (aandachtstekortstoornis met of zonder hyperactiviteit)
Staar
Ademhalingsproblemen
Verzwakt immuunsysteem
neusbloeding
Auto-immuunziekten
Stemmingsstoornissen
DNA-schade
Hoge bloeddruk
Vroegtijdige veroudering
miskramen
Fibromyalgie
Machteloosheid
Hartaanval
Kanker
suikerziekte
Leukemie
osteoporose
nierschade


De meest ernstige is de correlatie tussen de gebieden waar 5G is ingezet en de sterfgevallen door het coronavirus ! Om nog maar te zwijgen over toekomstig gebruik als repressiemiddel, zoals vermeld in mijn artikel over cybermarteling . Het grafeen in de zogenaamde vaccins zal het probleem vergroten.

Helaas is over de hele wereld ook degradatie van fauna en flora waargenomen en wordt een grootschalige ecologische ramp verwacht. Bovendien kan het vliegverkeer worden beïnvloed en zal de infrastructuur extreem energie-intensief zijn.

Gezien al deze informatie is het duidelijk dat we goed moeten waken en lobbyen tegen de implementatie van 5G en de 4e industriële revolutie.

Özler ATALAY YÜKSELOĞLU – Onafhankelijke journalist

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :