Zijn we op weg naar een pandemie van ‘cybermoorden’?

Dit jaar 2022 markeert een nieuwe fase in essentiële onthullingen voor de bevrijding van de mensheid.

We hadden inderdaad cybermarteling onthuld , een illegale repressiemethode die bestaat uit het gebruik van elektromagnetische golven dankzij Valérie Bugault en Dr. Stuckelberger.

Desalniettemin moesten deze onthullingen geleidelijk gebeuren om de mensen geen angst te bezorgen, de tijd is gekomen om de meest vreselijke technologische misdaden uit te voeren: cybermoord .

Omdat het kan worden gedefinieerd als een moord door elektromagnetische golven door gerichte energiewapens (Engels DEW – Directed Energy Weapon ), is het aantal slachtoffers moeilijk te berekenen, maar het zijn de klokkenluiders en de beweerde tegenstanders die het meest het doelwit zijn van deze criminele techniek.

De belangrijkste gerichte energiewapens zijn zendmasten, satellieten, smartphones en wifi-hotspots. Dit werd bevestigd door Richard Lighthouse , een bekende Amerikaanse wetenschapper, en Barrie Trower , een eminente Britse microgolfwetenschapper die met MI5 werkte.

Richard Lighthouse (boven) en Barrie Trower (onder)

Het wordt uitgevoerd door afvallige militairen en inlichtingendiensten over de hele wereld in samenwerking met leden van de regering en leden van geheime genootschappen zoals de vrijmetselaars. Wordt topgeheim gehouden, het is met gevaar voor mijn leven dat ik deze schande aan u openbaar.

Bekende slachtoffers

Claire Severac

Ze had de wereldwijde samenzwering tegen de gezondheid aan het licht gebracht in Frankrijk. Als sommigen de stelling hebben geopperd hem te vergiftigen, kan zijn kanker heel goed te wijten zijn aan bestraling met hoge intensiteit.

Robert David Steele

Hij had het wereldwijde pedofielennetwerk in de VS bekendgemaakt. Verzint in covid, zijn moord door DEW werd bevestigd door de Canadese journalist Benjamin Fulford, hij was in een kunstmatige coma gestort.

Andreas Noack

Kort nadat hij de aanwezigheid van grafeen in vaccins had onthuld en het zo gevaarlijk noemde als scheermesjes, stierf hij aan « ademhalingsmoeilijkheden ». Een energie gericht op de frequentie van 5G kan problemen veroorzaken bij het binden van zuurstof met hemoglobine (gedocumenteerd door Joe Imbriano , Amerikaanse onderzoeker) verstikking is hoogstwaarschijnlijk de oorzaak van zijn dood.

John Magufuli, president van Tanzania (links) en Pierre Nkurunziza, president van Burundi (rechts)

Officieel dood aan een hartaanval kort na het opstaan tegen de WHO en hun vaccinatiecampagne, moord door DEW is vrijwel zeker, aangezien hoge frequenties hartaanvallen kunnen veroorzaken, zoals gedocumenteerd door Joe Imbriano.

Conclusie

Alles moet in het werk worden gesteld om de cybermoorden die al meer dan 40 jaar plaatsvinden, te voorkomen. Op het moment van 5G is de alertheid maximaal.

Geestelijke en lichamelijke gezondheid staan ook op het spel, aangezien psychosen en zelfmoorden ook kunnen worden veroorzaakt, evenals een verlaging van het immuunsysteem. Momenteel zijn Edward Snowden en Julian Assange ook doelwit.

Iedereen moet de onthulling versnellen, dit artikel zoveel mogelijk doorgeven, de toekomst van de mensheid staat op het spel.

Özler ATALAY YÜKSELOĞLU – Onafhankelijke journalist slachtoffer van cybermarteling

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :