Kunnen de moorden in Texas te wijten zijn aan cybermarteling?

Op 24 mei werd een walgelijke schietpartij gepleegd in Texas, VS, op een school door een 18-jarige jongeman genaamd Salvador Ramos. Op de balans staan 21 doden, voornamelijk kinderen maar ook twee volwassenen waaronder de grootmoeder van de schutter.

The NY Post rapporteert geen strafblad maar zelfdestructief gedrag na intimidatie en homofobe beschuldigingen. Ook ontstonden er conflicten met andere studenten.

Hij zou op sociale netwerken zijn voornemen om een schietpartij uit te voeren hebben gepost, daarbij wijzend op de incompetentie van de veiligheidsdiensten die niettemin alomtegenwoordig zijn op internet.

Laten we nu eens kijken naar de mogelijke psychotronische oorzaak van deze aanval: het is bekend dat het Amerikaanse MK Ultra-programma terroristen op onmenselijke wijze heeft opgezet.

Dit proces dat aanvankelijk werd uitgevoerd door middel van gedwongen gebruik van drugs, trauma en geweld, is gemuteerd tot een onzichtbaar mind control-systeem dat sinds 2020 cybermarteling wordt genoemd.

Het principe is het gebruik van speciale golven en frequenties met behulp van relais- en satellietantennes. De gebruikte technologie heet remote neuronale monitoring (RNM – Remote Neuronal Monitoring), het patentnummer is US3951134A. Het maakt het mogelijk om de hersenafdruk zonder elektrode vast te leggen en allerlei soorten prikkels uit te lokken.

De tweede technologie is de V2K (Voice to Skull) van het patentnummer US4877027A waarmee het slachtoffer stemmen kan horen, waardoor hij kan geloven dat het zijn eigen stem is en hem gek kan maken, wat schizofrenie simuleert.

Het is daarom mogelijk dat deze technologie voor deze gruwel zou zijn gebruikt om beperkende wetten op het dragen van wapens tot stand te brengen.

De meest naïeve mensen zullen zich afvragen waarom een regering zulke wreedheden zou begaan tegen haar bevolking, het meest geschikte antwoord is dat ze geen moment de afwijking van de bestaande bevoegdheden vermoeden.

Özler ATALAY YÜKSELOĞLU – Onafhankelijke journalist

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :