Een artikel om islamofobie te begrijpen

Dit tijdperk is echt apocalyptisch: pandemie is slecht beheerd en kwaadaardig bemiddeld wanneer het heel goed mogelijk is om een normaal leven te leiden ondanks zijn aanwezigheid, wat heeft geleid tot inperkingspogingen variërend van zachte inperking tot dictatoriale opsluiting van het Macronie-type.

Vreemd genoeg ervaren we ook allerlei interetnische en interconfessionele conflicten: oorlog in Oekraïne, terugkeer van Turks-Armeense conflicten, uitbarsting van verontwaardiging onder mensen van zwart-Afrikaanse afkomst, ongeremde islamofobie, Turcofobie, samenzweerderige psychosen, regionale oorlogen die in Middellandse Zee met Turkije in het vizier, algemeen verlies van vertrouwen van de bevolking jegens haar leiders, anti-Francafrique opstanden in Mali en anderen, met de nadruk op de slachtingen van Oeigoeren, Israëlisch-Palestijns conflict, enzovoort…

Maar hier ga ik door de kracht van mijn woord en mijn pen om de term islamofobie van het aardoppervlak te wissen.

Allereerst moeten we teruggaan naar de oorsprong van de ‘moderne’ islamofobie.

Inderdaad, tijdens de verlichting van de 18e eeuw was de islam een bron van fascinatie voor filosofen en politici in West-Europa, van Goethe in Duitsland tot Napoleon in Frankrijk.

Na de Tweede Wereldoorlog werd het ontluikende Europa geleidelijk “ islamofiel ”, gezien de verwoestingen van degenen die zich het christendom toeëigenden (niemand zal ooit in staat zijn om de moslimgemeenschap Jezus te laten haten).

Maar wat is er gebeurd om zo’n anti-moslim woede te ontsteken?

Welnu, het is de « wraak » van een bedrieglijke man genaamd Bernard Lewis die  » de paus van de botsing der beschavingen  » is.

Zijn haat, als een goede neo-conservatief (Amerikaans extreemrechts), tegen de moslimgemeenschap is geworteld in het « Suezkanaalconflict » waar de zeer beroemde Gamal Abdel Nasser de historische prestatie behaalde om het Suezkanaal te nationaliseren !

De vonken van een wereldoorlog midden in de Koude Oorlog waren opgedoken.

Zijn al even neoconservatieve leerling Samuel Huntington ‘theoretiseerde’ zijn denken en maakte er een soort ‘religie’ van voor veel politici, heel vaak aan de rechterkant van het politieke spectrum. De basis van zijn vage theorie van de botsing van beschavingen is dat de moslimwereld in wezen extremistisch is, ongeacht gehoorzaamheid (Salafo-Wahhabi voor de soennieten en Khomeinist voor de sjiieten) en dat ze expansionistisch was.

Mohammed bin Salman, kroonprins en sterke man van Saoedi-Arabië, gaf toe dat het zijn « NAVO »-bondgenoten waren (ik zal nooit meer westers zeggen om de halve wereld niet meer te besmeuren) die de export van het wahabisme eisten om de Sovjetbelangen in de moslim wereld.

Dit was het geval tijdens de Afghaanse burgeroorlog van de jaren 70, arme mensen offerden te lang!

Maar laten we eens kijken naar de doctrinaire fundamenten van het wahhabisme en zijn afwijkend gedrag, geschreeuwd door alle geleerden van de moslimwereld, soennieten en sjiieten inbegrepen.

De grondlegger van deze (school van jurisprudentie), die ik zal omschrijven als de 5e colonne van het soennisme, was een agent in dienst van het Engelse rijk, zoals gedocumenteerd door Ayyub Sabri Pasha, admiraal en Ottomaanse schrijver van de 19e eeuw en het document Memoires van de heer Hempher « . Dit werd onthuld door Mustafa Turan, in zijn boek « the dönme jews » en door de Iraakse inlichtingendiensten in 2002, terwijl ze hun Joods-zijn verborgen hielden.

Deze beruchte pervert herleefde het werk van de even beruchte Ibn Taymiyyah die zichzelf het recht had toegeëigend om de deur van Ijtihad (religieuze interpretatie) te heropenen in de richting van zijn belangen! Zijn methodologie concentreerde zich op de interpretatie van zwakke hadiths, waarschijnlijk overblijfselen uit het Umayyad-tijdperk.

In de 19e eeuw sloot deze charlatan zich aan bij de Aniza-stam van Najd (ten oosten van het Arabische schiereiland) om zijn verachtelijke theocratie te creëren.

Ze bezetten heilige plaatsen, vielen relikwieën aan die tot de vroege dagen van de islam behoorden en maakten zich schuldig aan moedwillige moorden op onschuldige mensen over het hele schiereiland, inclusief de heilige stad Kerbela, en plunderden het graf van Hz Hüseyin, een kleine zoon van de profeet Mohammed!! !!

Verdreven door Muhammad Ali, onderkoning van Egypte, maakten ze gebruik van het machtsvacuüm na de 1e Wereldoorlog om het Arabische schiereiland te veroveren met de steun van de Britten, waarbij ze bijna 500.000 burgers afslachten!!!

Het wapen van de fabricage van deze sekte is takfirisme: dwz de excommunicatie van al diegenen die niet terugkeren naar hun gelederen (soennieten van de 4 traditionele scholen inbegrepen) en hun eliminatie!

Het ernstigste in deze georganiseerde tragedie is soms de onmacht van de Europese leiders, soms hun medeplichtigheid . Inderdaad, de boeman van de politieke islam om de moslimgemeenschap te stigmatiseren is onwettig, aangezien de Moslimbroederschap (politieke organisatie) schurken zijn van het VS-imperialisme en gevestigd zijn in München.

Op dit precieze moment IS HET TE VEEL!!!

Deze komedie moet stoppen!

Het is aan de moslimgemeenschap om democratisch een doctrine te herdefiniëren die een gelukkig leven mogelijk maakt voor al haar leden onderling en met de rest van de wereld. De leiders die verantwoordelijk zijn voor deze situatie moeten worden verwijderd en moeten plaats maken voor een generatie die de mensen zal bereiken, zodat een dergelijke situatie niet meer gebeurt!

BID MOSLIM BROEDERS EN ZUSTERS OF NIET OF GEDEELTELIJK.🙏

MAAR BOVENAL, LATEN WE HANDELEN!

Özler ATALAY YÜKSELOĞLU

Ter informatie: dit artikel is geschreven door de hand van een alevitische, een Anatolische moslim-sjiitische en soefi-minderheid, die al eeuwenlang het slachtoffer is van de misbruiken van de zogenaamde « orthodoxe » islams, zowel soennieten als sjiieten en gedurende 50 jaar van de opkomst van Salafo-Wahhabisme. Momenteel heeft een meerderheid zich aangesloten bij de ideeën van het spectrum van links, we worden door een bepaald deel van de Turken van Turkije ten onrechte als atheïsten beschouwd. Het risico dat deze verbanning mondiaal wordt, is reëel, maar ik zal de moslimgemeenschap, de Umma, altijd verdedigen omdat haar jeugd onschuldig is en omdat we vanuit het racistische en sektarische standpunt van de vijanden van de mensheid allemaal Turken, Koerden en Moslims, we moeten vernietigd worden!

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :