Een Spaanse spoedarts waarschuwt voor de schade van PCR-tests

Dr. José Luis Gettor , een spoedarts in Spanje, heeft het publiek gewaarschuwd voor de schade die wordt veroorzaakt door PCR-testuitstrijkjes.

“De swabs zijn een wapen. Ze bevatten een stof ontwikkeld door de militaire inlichtingendienst genaamd « DARPA hydrogel ». En het kleine uiteinde van het wattenstaafje is geen gewoon katoen. Deze wattenstaafjes komen uit China. Dit is geen plastic stokje met een wattenstaafje. Het is een bundel holle nylonvezels die onder andere ethyleenoxide bevat.

Ethyleenoxide is een gif dat wordt vastgehouden door de hydrogel. Maar wanneer het wattenstaafje bij 30°C het slijmvlies binnendringt, smelt de hydrogel. En houd er rekening mee dat ethyleenoxide kookt bij 10,4 ºC. Daarom is het zo pijnlijk. Daarom is het zo pittig. Want zodra de hydrogel is gesmolten, komt het ethyleenoxide vrij en heeft het een zweer veroorzaakt onderaan de nasopharynx.

“In plaats van een diagnose te stellen, doen ze veel, veel kwaad. Dus mensen alsjeblieft, stop met scharrelen,” waarschuwde Dr. Gettor.

Klik op de video op Rumble .

Dr. José Luis Gettor op ‘DARPA hydrogel’ in neusuitstrijkjes, 10 februari 2022 (2 min)

Waarschuwingen in de Verenigde Staten

Eind april 2021 publiceerde Natural News een reeks van bijna 40 microscoopfoto’s waarop vreemde vezels, structuren en zelfs « haken » te zien zijn die zijn ingebed in de vezels van neusuitstrijkjes en Covid-maskers. Mike Adams legde alle foto’s uit en hoe ze werden genomen, waarbij hij in sommige gevallen jodiumvlekken en ultraviolet licht gebruikte in zijn Situation Update-video HIER .

Hieronder ziet u een voorbeeld van een van de 40 foto’s die onder de microscoop zijn gemaakt. Natural News nam een ​​reeks time-lapse-foto’s en aggregeerde de foto’s om vreemde schitteringen te onthullen die afkomstig zijn van synthetische wattenstaafjes bij blootstelling aan UV-licht:

Health Ranger publiceert nieuwe microscopiefoto’s van covid-swabs, covid-maskers en mysterieuze rode en blauwe vezels , 25 april 2021

Waarschuwingen uit Slowakije

In mei 2021 onthulde een Slowaaks rapport dat “covid-tests” besmet zijn met nanotechnologische hydrogels en lithium. Lithium wordt gebruikt in nanorobots met een lipideverbinding die in hydrogels worden ingebracht voor ballistische afgifte van biologische agentia.

Mark Sexton, een gepensioneerde Britse politieagent, bracht het Slowaakse rapport uit in de wetenschap dat de reguliere media het verhaal niet zouden aanraken. Destijds voorzag Sexton het publiek ook van het brengen van de PCR-« testkits » naar een plaatselijk politiebureau en het onmiddellijk verwijderen van de zogenaamde « tests » uit de omloop.

Klik op de afbeelding hieronder om de video op Brand New Tube te bekijken .

Rapport uit Slowakije: PCR-tests zijn besmet en daarom een ​​daad van bioterrorisme, 18 mei 2021 (13 min)

Waarschuwingen uit Cyprus

In oktober 2021 riep een vakbond in Cyprus, Isotita, die de rechten van werknemers in de publieke sector vertegenwoordigt, op tot opschorting van de snelle tests voor het coronavirus, nadat de media hadden aangetoond dat een uitstrijkje meerdere malen het toegestane sporenniveau bevatte. .

Onder verwijzing naar het Europees Agentschap voor chemische stoffen zei de vakbond dat ethyleenoxide – een stof die wordt gebruikt om PCR en snelle neusuitstrijkjes te omhullen en steriliseren – giftig, kankerverwekkend en mutageen is, zelfs bij inademing.

Het gebruik van EO is verboden in de voedselproductie in de EU. Op grond van EU-verordening 2015/868 is de maximale residulimiet voor de som (van ethyleenoxide en het omzettingsproduct 2-chloorethanol), ethyleenoxide genaamd, vastgesteld op 0,05 mg/kg.

Isotita’s zorgen komen na een rapport dat twee dagen eerder op het Pronews TV-mediakanaal werd uitgezonden, over een snel teststaafje dat 0,36 mg/kg ethyleenoxide bevat.

VK-waarschuwingen

Meer recentelijk zijn er zorgen geuit door Mike Watson. Robin Monotti + Dr Mike Yeadon + Cory Morningstar ‘s Telegram-kanaal hebben op 15 januari 2022 een bericht van Watson gedeeld dat luidt:

ETHYLEENOXIDE

Controleer het wattenstaafje en je vindt de letters EO in een zwarte vierkante doos.

Ik werk op raffinaderijen met ‘ethyleenoxide’ katalytische reactoren en ik draag een volledig ademhalingsapparaat omdat het een belangrijke kankerverwekkende stof is.

Een uitstrijkje in de neus en achterkant van de keel dwingt de ppm EO in uw slijmvlies waar onbekende ppm in het lichaam achterblijft.

Echter, meerdere uitstrijkjes, om de paar dagen in de loop van de tijd, verhogen de kritische ppm blootstellingsniveaus, wat het risico op kanker exponentieel verhoogt, vanaf nu totdat het immuunsysteem op natuurlijke wijze verslechtert met de leeftijd (dit geldt voor alle kankerverwekkende stoffen die we in ons lichaam proberen, bijv. roken) MAAR EO verhoogt het risico op kanker enorm voor iedereen in de medische en andere industrieën (gestoken of niet) die gedwongen worden zichzelf te testen door werkgevers, elke 3 dagen (ongeveer 120x per jaar!!) hun PPM-blootstellingsniveau stijgt door het dak.

http://www.msds-al.co.uk/assets/file_assets/Ethylene_oxide.pdf

Er is geen waarneembaar, empirisch gemeten voordeel tussen een neus/keeluitstrijkje -V- Speekseltest om de resultaten van een reeds gebrekkige PCR-methode te meten.

De huidige MSDS (Safety Data Sheet) / COSHH (Care of Substances Hazardous to Health) gebruikt een gemiddelde gemiddelde waarde van PPM, meestal gebaseerd op dubbelblinde blootstellingsonderzoeken van een paar honderd mensen die allemaal van nature verschillende gezondheidstoestanden zouden hebben, voltooid over 5 jaar voorafgaand aan FDA-goedkeuring.

Door miljarden mensen bloot te stellen aan steeds hogere niveaus van EO-blootstelling door middel van geforceerde uitstrijkjes, zullen we binnen 5/10 jaar alleen een toename van het kankerniveau zien (hopelijk niet). Er kan een globaal niet-verwijderd proces worden geïmplementeerd dat nauwkeurig gegevens kan volgen, meten, bewaken en registreren, die vervolgens worden gedeeld met een gedecentraliseerde, onbeschadigde en « vertrouwde » databasebeheerentiteit. Nadenken over het aanpakken van de blockchain!

Dat gezegd hebbende, zou ALARA (zo laag als redelijk acceptabel) er niet echt toe moeten doen. Als uitstrijkjes absoluut noodzakelijk worden geacht (veel landen laten dit protocol nu allemaal varen en leven hiermee), zou ik de Senaat aanraden, als je nog een kans krijgt, om al deze tests terug te zetten op uitstrijkjes op speeksel en niet neus/keel die voor de meesten extreem oncomfortabel, extreem stressvol en opzettelijk en onethisch vaker dan ooit getest is in lichamen van alle leeftijden een bekende kankerverwekkende stof inbrengt! Waarom, als speeksel zo goed werkt!

Ik hoop dat dit iedereen helpt – geef het alstublieft door aan uw dierbaren.

Mike Watson, www.watsonmedical.com , www.tubetech.com

Mike « Doc » Watson

Via The People’s Cause

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :