Cybertortura, «nevidljiva zavjera»

Sasvim neočekivano, lice svijeta naglo se promijenilo od ožujka 2020., oni najpažljiviji i najsvjesniji mogli su vidjeti raspad demokracije u rekordnom roku.

Tako smo vidjeli kako će se u Francuskoj implementacija putovnice za cjepivo protiv covida uskoro pretvoriti u strožiju, što će zagorčati život oklijevajućih ili nevoljnih ljudi, a nedavno je predsjednik Macron izjavio da želi « razljutiti » necijepljene ljude. Bidenova administracija pokušava progurati mandate cjepiva, ali se suočava s teškim otporom izravnih vladinih dužnosnika i ljudi.

Toliko je kršenja ustava prošla neprimijećeno, ali određenom rubu stanovništva zapadnih «demokratija», u državama SCO-a (Šangajska organizacija za suradnju), a vjerojatno i diljem svijeta, ova kršenja ustava i vladavine prava datiraju već desetljećima . Doista, ovdje ćemo otkriti ilegalni program represije prema građanima koji je predugo bio tajan, nazvat ćemo ga «  cybertorturom  »

Donedavno je bio poznat samo pod nazivom «  gangstalking  » u engleskom govornom području, trenutno postaje poznat u europskim zemljama, 12. veljače 2020. dogodio se iskorak zahvaljujući profesoru Nilsu Melzeru , posebnom izvjestiteljici UN-a ( Ujedinjenih naroda) o mučenju, definirao je kibernetičko mučenje na sljedeći način:

«Previdjeli smo korištenje kibertehnologije u svrhu mučenja, nazvat ćemo to kibernetičkom mučenjem, koristi se za suzbijanje slobode govora na internetu. Mogu ga koristiti države, korporacije ili organizirane kriminalne mafije. Među sredstvima za postizanje toga možemo spomenuti zastrašivanje, uznemiravanje ili klevetu. Prijavljeno je da se mnoge obavještajne agencije mogu potruditi promatrati pojedince u njihovoj domovini ili inozemstvu i mogu pribjeći implantatima , robotici, umjetnoj inteligenciji, nanotehnologiji, neurotehnologiji, farmaciji i biomedicinskim znanostima  »

Tako je vrh ledenog brijega bio skriven, ionako je uronjeni dio mnogo strašniji, ovo je bio uvod u patnju «  ciljanih pojedinaca ili TI  » kako je napisano u pravnom žargonu SAD-a

Više od samo cyber maltretiranja na internetu i društvenim mrežama, suočavamo se s širokim rasponom tehnologija skrivenih od mainstreama.

Počnimo s usmjerenim energetskim oružjem ili DEW -om, ono je osnova kibernetičke mučenja jer koristi elektromagnetske valove i štetne frekvencije. Njihovo postojanje je dobro dokumentirano, provjerite ovdje .

Nedavno je profesor svemirskih inženjerskih znanosti Lain Boyd govorio o njima za njihovu upotrebu za «kontrolu gužve», vidi ADS (Active Denial System) tehnologiju. Rekao nam je da može uzrokovati ono što nazivamo  »  Havanski sindrom  « , pozivajući se na simptome kao što su glavobolja nesanice, tinitus ili nelagoda kako su ih opisali američki i kanadski diplomati u La Havaneu na Kubi.

U nastavku imate opsežniji popis simptoma

Za zaštitu možete provjeriti ovu stranicu , dostupna su mnoga rješenja.

Od ostalih tehnologija možemo spomenuti Remote Neural Monitoring (RNM) čiji je patentni broj 3,951,134 . Stalkeri mogu pristupiti moždanim valovima kako bi na taj način dešifrirali vizualne i slušne informacije, drugim riječima, mogu «čitati vaše misli» (!). To spada u okvire «  kontrole uma  » koliko god nevjerojatno zvučalo. Potvrdio je to dr. Nick Begich, preteča na ovom području u svojoj knjizi «kontroliranje ljudskog uma». To je logičan nastavak deklasificiranog programa MK Ultra , unatoč isprikama tadašnjih dužnosnika američke vlade, još uvijek se izvodi pod imenom Project Monarch.

Jedna od najstrašnijih tehnologija je od glasa do lubanje ( V2K ), koristi freyjev učinak za izazivanje slušnih halucinacija, a broj patenta je 4,877,027 .

Ali to nije ništa u usporedbi s korištenjem mikrovalova za izazivanje opeklina prvog stupnja , mora se osuditi na smrtnu kaznu.

Ono što bi moglo zvučati nadrealistično je korištenje mobilnih tornjeva, pametnih telefona, Wi-Fi usmjerivača, satelita , pa čak i dronova za lokalizaciju, promatranje i uznemiravanje EMF-om (elektromagnetskim valovima). Otuda i pompa oko 5G mreže u sprezi s grafenom u cjepivima.

osvrnimo se na najstrašniji dio stvari: gangstalking, može se definirati kao kampanja demoralizacije žrtve uz korištenje kriminalaca za degradaciju vaše robe, može ići do pljačke, uličnog napada, prometne nesreće, oni mogu posegnuti za zastrašivanjem i prijetnjama. Jedna od njihovih tehnika je ulično kazalište gdje viču stvari o vašem osobnom životu pristupom vašim osobnim podacima, što može dovesti do paranoje za žrtvu. Policija može biti dio problema jer su to dokumentirali specijalni agenti FBI-a Ted Gunderson i Geral Sosbee , otkrio je to i belgijski sveučilišni profesor Nicolas Desurmont . Spada u kontinuitet «  cointelpro-a » program koji su tada koristile američke obavještajne agencije za suzbijanje neslaganja društvenih pokreta, odnosno pokreta Black Panther, kao i pokreta Martina Luthera Kinga i Malcolma X. Za mnoge potječe iz programa Gladio NATO -a koji je također bio program usmjeren na suzbijanje komunističkog neslaganja, ali tehnike su iste kao u Sovjetskom Savezu . Pretvorio se u ultra-represivni sustav protiv svakog građanina koji se izrazi protiv establišmenta. Vlada je čak u stanju društveno izopćiti pojedinca isključujući ga s tržišta rada, au ekstremnim slučajevima žrtva može postati beskućnik.

Više od državne represije nad žrtvama, ciljani pojedinci mogu biti žrtve eksperimenata za razvoj umjetne inteligencije u mnogim područjima, počevši od robotskih. Ovo može zvučati kao znanstvena fantastika, ali uz program MK Ultra, vlade NATO-a imaju evidenciju o ilegalnim pokusima na svojim građanima, tj . eksperimentu Tuskegee i eksperimentima u Gvatemali .

Pred ovom sramotom Čile je postao preteča u području «  neuro-prava  » kako bi zaštitio mentalnu intimnost, osobni identitet i slobodnu volju.

Najozbiljniji dio je potencijalna psihijatrizacija žrtava koje su pukle pod djelovanjem psihotroničnog oružja i prijetnji, mogu dobiti paranoju i nasilno se institucionalizirati uz lažnu dijagnostiku «  shizofrenije  » koja žrtvi može štetiti cijeli život. Obavještajne agencije, policija i bolnice savršeno su sinkronizirane kada je u pitanju progon ciljane osobe koja pobjegne iz matrice.

Završimo ovaj članak s ciljem otkrivanja ovog užasa dokumentarcem od najveće važnosti: Veći od Snowdena

S druge strane, potrebno osoblje za provedbu ovih shema možda neće biti dovoljno za kontrolu cijele populacije, posebno u ovom vremenu kolektivnog buđenja, svi ne brinite, budimo oprezni ipak.

Molimo proširite vijest kako biste zaštitili potencijalne žrtve.

Özler ATALAY YÜKSELOĞLU – nezavisni novinar

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :